Studioul foto

unde visele devin realitate

Locația noastră

Localizat în centrul orașului Galați, pe strada Traian la numărul 12, studioul nostru este accesibil tuturor. La doar 2 minute de cea mai apropiată stație de autobuz, vă așteaptă un loc de poveste: CreativeArt Photo Studio. Cu o suprafață de aproximativ 130mp, cu personal specializat și o recuzita vastă, studioul nostru vă stă la dispoziție pentru o gamă foarte variată de servicii: fotografie de familie, fotografie de eveniment, fotografie de produs, fotografie comercială.

Decor special

Suntem pregătiți cu un decor special pentru fiecare ocazie, dar suntem deschiși și sugestiilor dumneavoastră, putând adapta decorul în funcție de tematica ședinței foto și în funcție de preferințele dumneavoastră, incluzând decorul special specific marilor sărbători ale anului (Paște, Crăciun).

Decor Crăciun

Decor Paște

Decor "Smash the cake"

Echipa CreativeArt

Suntem o echipă tânăra, cu multă energie și creativitate dar în același timp cu o experiență care depășește 10 ani. Atât pasiunea cât și competențele dobândite în urma numeroaselor workshop-uri ne recomandă a fi una dintre cele mai bune alegeri. Am învățat să ne adaptăm celor mai înalte standarde, având un vast portofoliu de clienți care numără și numeroase vedete, printre care Elena Gheorghe, Anamaria Prodan, Trupa 3 Sud Est, Ana Radu Fashion Design, atât pentru ședințe foto cât și pentru evenimente personale (nunți, botezuri, aniversări, ședințe foto).

Vali Kozak

Ionatan Țuțu

George Maros